Lunchvisning

Bild (beskuren): Gunilla Samberg Arrangemang

1. 2019-10-24 12:30 till 12:50.
    24 oktober torsdag
    Plats Umeå stadsbibliotek Umeå konsthall, plan 3
    Datum 12:30 – 12:50
Visa alla
Kostnad: Gratis, det är bara att komma.

Välkommen till Umeå konsthall för en visning av utställningen SomKropp, med konstpedagog Åsa Adolfsson.

Höstens första utställning i Umeå konsthall är SomKropp - till Marie och Marlene, med verk i olika tekniker av Gunilla Samberg. Konsthallen erbjuder kostnadsfria lunchvisningar av utställningen med sin konstpedagog.

Välkommen!

Om konstnären

Gunilla Samberg är född 1945 i Umeå där hon också bor och arbetar. Med klimatet, demokratin och feminismen i fokus, jobbar hon med många olika uttryckssätt i sin konst. Performance och samskapande arbetsprocesser har blivit en återkommande metod.

På Umeå kommuns webbplats kan du läsa mer om utställningen.

Läs mer om utställningen

1. SomKropp - till Marie och Marlene

Datum Lördag 7 september - söndag 3 november
    Plats Umeå konsthall, plan 3 Umeå stadsbibliotek

I utställningen SomKropp – till Marie och Marlene gestaltar konstnären Gunilla Samberg flickors utsatthet kontra rätten till kropp och liv, fantasi och framtid. Utställningen består av verk i olika tekniker, installationer och objekt.

1. 2019-10-24 12:30 till 12:50.
    24 oktober torsdag
    Plats Umeå stadsbibliotek Umeå konsthall, plan 3