Livepod med Skrivlivet

Kostnad: Kostnadsfritt.
Information:

Var med direkt via Zoom.

Skrivlivet är en podcast om skrivande, som drivs av Linda Jones, journalist och författare och Sara Guldbrand Köhler, skrivpedagog och förlagsstudent. I en liveinspelad Bokveckanspecial av podden samtalar Linda Jones med Umeåbaserade författaren Elin Persson, som debuterade förra året med kritikerrosade "De afghanska sönerna". Och du kan vara med!

Om Skrivlivet

Linda Jones och Sara Guldbrand Köhler träffades 2018 på Jakobsbergs folkhögskola och har fortsatt skriva och prata skrivande sedan dess.

I det här specialavsnittet av Skrivlivet intervjuar Linda Jones författaren Elin Persson, högaktuell med sin andra roman för unga vuxna: Det är någonting som drar i mig. Samtalet kommer att handla om Elins författarskap, hennes skrivprocess och hur hon gör för att hålla igång skrivandet.

Liveinspelning på zoom

Du som deltar på zoom kan vara med och ställa frågor direkt till Linda och Elin i chatten. Avsnittet släpps sedan vecka 12.

Här hittar du länken du behöver för att ansluta till livesändningen. Du kan klicka på länken när som helst, men kommer inte att bli insläppt förrän strax innan arrangemanget börjar.

Länk: https://us02web.zoom.us/j/81595018254

Bokveckan

Det här arrangemanget är en del av Umeå Stadsbiblioteks program på Bokveckan under rubriken Det skrivande livet. Vi vill vara ett digitalt rum för det egna skapandet och en tillåtande mötesplats på nätet mellan läsare och författare: utgivna, outgivna och de som ännu bara när en dröm om skrivandet. Arrangeras i samarbete med Studieförbundet Bilda och Region Västerbotten.