Bokcirklar och läseklubbar

Flera av våra bibliotek ordnar läsecirklar och läseklubbar av olika slag. För både små och stora, för både veteraner och nya läsare.

Vill du ha hjälp av biblioteket att starta en cirkel eller få tips på bra läsning pratar du med personalen på ditt bibliotek. Det går ofta bra att använda biblioteket som lokal. Här hittar du våra aktuella läsecirklar och läseklubbar.

Våra bokcirklar

1. Bokfrukost med yoga

När: Onsdag 9 augusti 09:15 - 11:00

Vi inleder med en halvtimmes lugnt yogapass med Hanna Widman, bibliotekarie och yogainstruktör på Storsjöhallen. Därefter blir det bokfrukost.

Ser du inget på den här sidan, så finns det just nu inga inbokade bokcirklar eller läseklubbar.

Läs mer om

1. Bokcirkelkassar

Biblioteken erbjuder bokcirkelkassar för utlån. De innehåller åtta exemplar av samma bok, en författarpresentation, en handledning och en skrivbok där ni kan skriva ner era tankar och åsikter.