IT-kunskap

På biblioteken försöker vi ge dig information och vägledning. Som en del i det ordnar vi flera aktiviteter för dig som vill lära dig mer om sådant som Internet, datorer och vårt informationssamhälle.

1. Samhällsguider

Onsdag 22 Februari 18:00 - 19:30
    Ålidhemsbiblioteket

På Ålidhemsbiblioteket och Umeå stadsbibliotek, för dig som är ny i Umeå. Vill du boka tid hos en läkare eller skaffa ett kundkort i en mataffär? Röda korsets volontärer försöker hjälpa dig med dessa och andra praktiska samhällsfrågor.

2. Digitalhjälpen

Måndag 27 Februari 14:00 - 16:00
    Umeå stadsbibliotek Kommunhörnan

Kom och ställ frågor till oss på Umeå stadsbibliotek om internet, datorer, mobiltelefoner, surfplattor och annat.

3. Samhällsguider

Måndag 27 Februari 18:00 - 19:30

4. Samhällsguider

Onsdag 1 Mars 18:00 - 19:30

5. Digitalhjälpen

Måndag 6 Mars 14:00 - 16:00

6. Samhällsguider

Måndag 6 Mars 18:00 - 19:30

7. Samhällsguider

Onsdag 8 Mars 18:00 - 19:30

8. Tekniktorsdag på Umedalens bibliotek

Torsdag 9 Mars 14:00 - 16:00
    Umedalens bibliotek

Vill du ha hjälp med att komma igång med e- böcker eller bara prova en surfplatta?

9. Digitalhjälpen

Måndag 13 Mars 14:00 - 16:00