IT-kunskap

På biblioteken försöker vi ge dig information och vägledning. Som en del i det ordnar vi flera aktiviteter för dig som vill lära dig mer om sådant som Internet, datorer och vårt informationssamhälle.

1. Get Online Week 2017

Måndag 27 Mars 13:00 - 17:00
    Plats:
    Umeå stadsbibliotek OBS! Vi håller till i gallerian Utopia i centrala Umeå.

Vi hjälper dig komma igång med bibliotekens och skolornas e-tjänster samt mobilt BankID och Swish.

2. Digitalhjälpen

Måndag 27 Mars 14:00 - 16:00
    Umeå stadsbibliotek Kommunhörnan

Kom och ställ frågor till oss på Umeå stadsbibliotek om internet, datorer, mobiltelefoner, surfplattor och annat.

3. Samhällsguider

Måndag 27 Mars 18:00 - 19:30
    Umeå stadsbibliotek Bygg digitalverkstad, plan 3

På Ålidhemsbiblioteket och Umeå stadsbibliotek, för dig som är ny i Umeå. Vill du boka tid hos en läkare eller skaffa ett kundkort i en mataffär? Röda korsets volontärer försöker hjälpa dig med dessa och andra praktiska samhällsfrågor.

4. Get Online Week 2017

Tisdag 28 Mars 13:00 - 17:00

5. Nya Minabibliotek

Onsdag 29 Mars 13:00 - 14:00
    Ålidhemsbiblioteket Sagorummet

Workshop med Annika Winning som visar på funktioner i den nya versionen av Minabibliotek.

6. Samhällsguider

Onsdag 29 Mars 18:00 - 19:30

7. Get Online Week 2017

Torsdag 30 Mars 08:00 - 12:00
    Plats:
    Ersbodabiblioteket OBS! Vi håller till på Ersboda Folkets hus.

8. Get Online Week 2017

Fredag 31 Mars 13:00 - 17:00
    Plats:
    Umeå stadsbibliotek OBS! Vi håller till i gallerian Utopia i centrala Umeå.

9. Digitalhjälpen

Måndag 3 April 14:00 - 16:00