IT-kunskap

På biblioteken försöker vi ge dig information och vägledning. Som en del i det ordnar vi flera aktiviteter för dig som vill lära dig mer om sådant som Internet, datorer och vårt informationssamhälle.

1. Samhällsguider

Onsdag 26 April 18:00 - 19:30
    Ålidhemsbiblioteket

För dig som är ny i Umeå. Vill du boka tid hos en läkare eller skaffa ett kundkort i en mataffär? Röda korsets volontärer försöker hjälpa dig med dessa och andra praktiska samhällsfrågor.

2. Samhällsguider

Onsdag 3 Maj 18:00 - 19:30

3. Digitalhjälpen

Måndag 8 Maj 14:00 - 16:00
    Umeå stadsbibliotek Kommunhörnan

Kom och ställ frågor till oss på Umeå stadsbibliotek om internet, datorer, mobiltelefoner, surfplattor och annat.

4. Samhällsguider

Onsdag 10 Maj 18:00 - 19:30