It-café i Hörnefors

2019-04-29 till 2019-06-03.
Plats Hörneforsbiblioteket
Kostnad: Gratis

Vill du ha hjälp med digitala tjänster via din dator, surfplatta och/eller mobil? Då är du välkommen till It-café på måndagar i Hörnefors.

Måndagar kl. 10-12, från och med den 29 april fram till 3 juni.

Vill du ha hjälp med digitala tjänster via din dator, surfplatta och/eller mobil? T.ex. skaffa bank-id, Facebook, e-post eller bara lära dig mer om vad internet erbjuder? Då är du välkommen till It-café på måndagar i Hörnefors.

Inga frågor är för små! Vi fikar och hjälps åt att komma igång med eller svarar på frågor om digital teknik, internet, datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Vi lär oss alltifrån hur man startar och börjar använda en dator, till hur man kan nå sin hälsovårdcentral via internär. Vi vänder oss särskilt till dig som känner dig osäker eller har svårt med den nya tekniken, och till dig som vill lära dig något nytt.

Mån 29 april Vi bestämmer kommande träffars teman.

Mån 6 majTema: Mobil.

Mån 13 maj – Inställt.

Mån 20 maj  Tema: Molnet.

Mån 27 majTema: Bibliotekets tjänster.

Mån 3 juniTema: Nytta på nätet.

Foto: Privat.