Hyllinvigning på Ersbodabiblioteket

2019-06-15 till 2019-06-15.
Plats Ersbodabiblioteket
Kostnad: Gratis

Författarna Melody Farshin och Burcu Sahin är med och inviger Ersbodabibliotekets nya hylla för unga.

Den 15 juni är det dags för Ersbodafestivalen och då är det också premiär för Ersbodabibliotekets nya temahylla för unga som fått namnet Third Culture Kids. Hyllan bygger till stor del på andragenerationslitteratur, det vill säga litteratur som är skriven av och om andra generationens invandrare. Den vill utforska hur det är att stå med foten i två (eller fler) kulturer och samtidigt försöka hitta sin egen identitet.

Författaren och stand up-artisten Melody Farshin samt den prisbelönta poeten Burcu Sahin är två av de författare som kommer att finnas representerade på hyllan Third Culture Kids. De medverkar även vid invigningen.

Temahyllan är en del av Ersbodabibliotekets pågående ungdomssatsning som genomförs inom projektet Stärkta bibliotek.

Arrangörer: Ersbodabiblioteket & Ersbodafestivalen

Vid frågor kontakta Ersbodabiblioteket.

1. Broderier

Av: Sahin, Burcu