Gör din egen 3D-grej

15 augusti torsdag 2019
2019-08-15 till 2019-08-15.
Plats Umeå stadsbibliotek
Kostnad: Gratis, men du måste anmäla dig i förväg eftersom det bara finns plats för ett visst antal.

Sommarlovskul för dig som är 9 år och uppåt. En rolig workshop där du får skapa en 3D-figur som vi sedan skriver ut med 3D-skrivare.

Kom och var med på en rolig workshop där du får skapa en 3D-figur som vi sedan skriver ut med 3D-skrivare. Sommarlovskul på Umeå stadsbibliotek för dig som är 9 år och uppåt.

Du behöver inte kunna något om 3D, och det är gratis att vara med. Men du måste anmäla dig i förväg och invänta svar om plats finns.

Anmäl dig i förväg - OBS! fullbokat

Det finns bara ett visst antal platser, så du måste anmäla dig i förväg. Det gör du genom att skicka ett mejl till: jon.fallstrom@umea.se.

Senast 12 augusti måste du ha anmält dig. Skriv ditt namn och din ålder i anmälan.