Lunchvisning

15 augusti torsdag 2019
2019-05-29 till 2019-08-15.
Plats Umeå stadsbibliotek
Kostnad: Gratis, det är bara att komma.

Välkommen till Umeå konsthall för en visning av utställningen Förlöst med konstpedagog Åsa Adolfsson.

Sommarens utställning i Umeå konsthall är Förlöst, dokumentärfotograf Alexandra A. Ellis fotografier från åren 2014-2018. Konsthallen erbjuder kostnadsfria lunchvisningar av utställningen med sin konstpedagog.

Välkommen!

Om fotografen

Alexandra A. Ellis är född 1979 och baserad i Umeå. Hon har en examen i Bildjournalistik från Nordens fotoskola. Hennes arbete fokuserar på längre projekt som utforskar det dokumentära berättandet och ofta bottnar i det enkla och vardagliga, men som i ett större sammanhang berättar om att vara människa.

På Umeå kommuns webb kan du läsa mer om Alexandra A. Ellis och sommarens utställning.

Läs mer om utställningen

1. Förlöst

Datum Tisdag 28 maj - lördag 17 augusti
    Plats Umeå konsthall, plan 3 Umeå stadsbibliotek

Under sommaren visar Umeå konsthall dokumentärfotografen Alexandra A. Ellis utställning "Förlöst" med fotografier från åren 2014-2018. Med sina bilder belyser hon värderingar, identitet och perspektiv kring barnafödande.