Författarsamtal: Moa Herngren

Moa Herngren. Fotograf: Anna-Lena Ahlström Arrangemang

1. 2021-12-08 18:30 till 19:30.
    08 december onsdag
    Plats Umeå stadsbibliotek Upplev multisal, plan 4, Väven
    Datum 18:30 – 19:30
Visa alla
Kostnad: 80 kronor.
Information:

Biljetter kan köpas i Kulturreceptionen, Väven plan 3, eller på Tickster.

Hör Moa Herngren berätta om romanen "Svärmodern". En stark berättelse om de närmaste relationer vi har.

Som ensamstående mamma har Åsa och hennes son alltid varit nära. Men relationen förändras när sonen träffar en ny flickvän som snart blir gravid. Det blir början på en konflikt som kommer att splittra hennes familj. Och när Åsas egen mamma går bort, står hon plötsligt alldeles ensam.

Moa Herngren har ett unikt öga för relationer och dess svårigheter. Det genomsyrar såväl hennes böcker som den populära tv-serien Bonusfamiljen, som Moa är manusförfattare till. Romanen Svärmodern är inget undantag.

Biljetter kan köpas i Kulturreceptionen, Väven plan 3, eller på Tickster.

Plats: Upplev Multisal, Väven plan 4.

Bokcirkla Svärmodern

Vill du dela din läsupplevelse med andra? Läs Svärmodern och kom och bokcirkla om den på Stadsbiblioteket. Du som deltar i bokcoirkeln får en fribiljett till författarsamtalet med Moa Herngren.

Tid och plats för bokcirkelträffen:
Tisdag den 30 november kl. 18.30 i Ordet, plan 3, Väven.

Anmälan:
Anmälan till bokcirkeln görs till Maria Forssén på maria.forssen@umea.se eller 090-163331.

1. 2021-12-08 18:30 till 19:30.
    08 december onsdag
    Plats Umeå stadsbibliotek Upplev multisal, plan 4, Väven