Träffa Melody Farshin

2021-05-07 till 2021-05-07.
Plats Ersbodabiblioteket
Kostnad: Gratis

Författaren Melody Farshin berättar om sig själv och sina böcker. Vi får också ett smakprov från hennes bok Mizeria. Ett filmat författarbesök här på Minabibliotek.se och på instagram.

Melody Farshin läser ur Mizeria

Välkommen till ett digitalt författarbesök där Melody Farshin berättar om sig själv och om sina böcker. Hon kommer också bjuda på lite högläsning ur sin bok Mizeria.

Om författaren

Melody Farshin är ståuppkomiker och författare från Husby. Hon har skrivit ungdomsromanerna Mizeria och Lowkey. Om tvillingarna Aicha och Ali som växer upp i en miljonprogramsförort och om människorna omkring dem. Böckerna handlar om vänskap, våld, kärlek och humorn som binder samman människor.

Så här går det till

Fredag 7 maj klockan 16.00 släpps det filmade författarbesöket på den här sidan, på Minabibliotek.se.

Vill du hellre se filmen på instagram släpps den samma tid på Athena fritidsgårds instagramkonto @athena_fritidsgard.

Kan du inte se författarbesöket den här tiden, eller vill du tipsa någon som missat det? Det filmade författarbesöket kan du se i efterhand, till och med 5 juni 2021.

Livesänd frågestund på instagram

Lite senare samma dag, klockan 19.30, blir det en livesänd frågestund med Melody Farshin på @athena_fritidsgard på instagram. Missa inte chansen att ställa frågor direkt till författaren.

Läs mer om frågestunden.

Få en bok

Gratis-exemplar av boken Mizeria finns att hämta på Athena fritidsgård eller Ersbodabiblioteket så långt lagret räcker.

Har du några frågor är det bara att höra av dig till personalen på Ersbodabiblioteket.

Låna Melody Farshins böcker på biblioteken

1. Mizeria

Av: Farshin, Melody
    Publiceringsår: 2018
    Klassifikation: Svensk skönlitteratur
  2. Lowkey

Av: Farshin, Melody
    Publiceringsår: 2020
    Klassifikation: Svensk skönlitteratur

Arrangörer

Författarbesöket arrangeras i samarbete mellan Ersbodabiblioteket och Athena fritidsgård. Det genomförs med stöd från projektet Stärkta bibliotek som finansieras av Kulturrådet.