Digitalhjälpen

Foto: Anne-Louise Quarfoth/Istock/Thinkstock Arrangemang

1. 2022-12-12 14:00 till 16:00.
    12 december måndag
    Plats Umeå stadsbibliotek Väx, plan 3
    Datum 14:00 – 16:00
Visa alla
Information:

Drop-in, ingen föranmälan.

På Umeå stadsbibliotek kan du få digitalhjälp. Kom och ställ frågor till oss om internet, datorer, mobiltelefoner, surfplattor och annat.

Vi hjälper dig att komma igång med digital teknik och svarar på frågor om internet, datorer, mobiltelefoner, surfplattor och annat.

Vi vänder oss särskilt till dig som känner dig osäker eller har svårt med den nya tekniken, och till dig som vill lära dig något nytt.

Vi håller till i rummet Väx på plan 3. Närmaste entré är Storgatan 46 A.

Välkommen!

1. Elever möter ny teknik på biblioteket

Skrivet av: David Ganters

På biblioteket i Robertsfors testar elever i årskurs fem att använda modern teknik. De har haft väldigt kul och flera bra diskussioner.

2. Låna hem en läsplatta

Skrivet av: Minabiblioteks redaktion

Många läser e-böcker på sin telefon eller surfplatta, men det går också att använda en läsplatta. Vi har några olika läsplattor på biblioteken, som du kan låna hem och testa.

3. Ta en körlektion i IT-kunskap

Skrivet av: Annika Eriksson

För att våga börja använda myndigheters och bankers digitala tjänster så kan vi först behöva ha lite kul i praktiken. På biblioteket kan du övningsköra.

1. 2022-12-12 14:00 till 16:00.
    12 december måndag
    Plats Umeå stadsbibliotek Väx, plan 3