Deckarlördag med deckarquiz

2022-10-29 till 2022-10-29.
Kostnad: Kostnadsfritt.
Information:

Ingen biljett eller anmälan.

Välkommen på ett klassiskt quiz med deckartema!

På höstens första deckarlördag bjuder vi på spänningsquiz. Det blir gammalt och nytt, böcker och film, smalt och brett, engelskt och svenskt. Tre vinnare får både äran och ett litet pris. Aktiviteten leds av stadsbibliotekets egen quizdrottning Anna Östman. Vi bjuder på fika!

Tid: 14.00
Plats: Upplev Multisal, plan 4, Umeå stadsbibliotek

Vad är Deckarlördag?

Stadsbiblioteket välkomnar höstmörkret med deckartema. Tre lördagar blir det boktips, läsningar och författarmöten med fokus på spänningslitteratur från norra Sverige. För mer information om medverkande och tider, se Minabibliotek.

Kommande arrangemang: lördag 26 november, lördag 17 december

Deckarlördagar på stadsbiblioteket:

1. Perspektivbyrån - på hemligt uppdrag

Datum lördag 29 oktober 2022 14:00 - 16:00
    Plats Umeå stadsbibliotek

Agenterna på Perspektivbyrån har fått i uppdrag att granska biblioteket. De behöver din hjälp!

2. Deckarlördag: Milka Hakkarainen

Datum lördag 26 november 2022 14:00 - 15:00
    Plats Umeå stadsbibliotek

Välkommen till höstens andra deckarlördag på Umeå stadsbibliotek. Vi får besök av sverigefinska deckarförfattaren Milka Hakkarainen i ett samtal på finska och svenska. Ruotsinsuomalainen dekkarikirjailija Milka Hakkarainen kertoo romaaneistaan ”Ei verta rantaa rakkaampaa” ja ”Maa kauhein isien”. Tämän tapaamisen kielinä sekä suomi että ruotsi.

3. Deckarlördag: Mikael Andersson

Datum lördag 17 december 2022 14:00 - 15:30
    Plats Umeå stadsbibliotek

Välkommen till höstens sista deckarlördag på Umeå stadsbibliotek. Vi får besök av högaktuella Umeåförfattaren Mikael Andersson och bjuder på säsongsbetonade boktips inför den stundande julhelgen.