Boksnack online: Himlabrand

Arrangemang

Tid och plats

 1. 2021-03-10 19:00 till 20:00.
  10 mars onsdag
  Plats Umeå stadsbibliotek Online
  Datum 19:00 – 20:00
Visa alla
Kostnad: Gratis

Vi ses online och pratar om boken Himlabrand av Moa Backe Åstot.

Himlabrand handlar om Ánte som alltid har tänkt att han ska följa familjetraditionen som renskötare när han blir äldre. När han får känslor för kompisen Erik ställs det mesta på ända. Vad ska alla andra tycka? Och vad känner Erik? Moa Backe Åstots debutroman handlar om det utmanande i att våga leva det liv man vill leva. 

Under boksnacket pratar vi fritt om våra tankar kring boken. Vi passar också på att peppa inför författarsamtalet med Moa under Bokveckan vecka 11, då hon bland annat kommer att berätta mer om sin kreativa process och om att debutera som författare. 

Här kan du anmäla dig till boksnacket: http://bit.ly/boksnackhimlabrand

Begränsat antal platser. Vi behöver ditt namn och din e-postadress för att veta hur många som vill delta i arrangemanget och om vi skulle behöva kontakta dig i samband med detta. Efter att du anmält dig kommer du att få ett mejl med en länk till den digitala plattformen Teams där samtalet kommer att hållas.

Boken finns att låna både fysiskt och digitalt från Umeåregionens bibliotek, se länk här bredvid. Om du har frågor om boksnacket eller behöver hjälp att låna boken kan du höra av dig till tove.liliequist@umea.se

Låna boken:

 1. Himlabrand

  Av: Backe Åstot, Moa
  Språk:
  Svenska
  Publiceringsår: 2021
  Klassifikation: Svensk skönlitteratur
  Finns som: Bok

Mer med Moa under Bokveckan:

 1. Författarsamtal med Moa Backe Åstot

  Datum onsdag 17 mars 18:30 - 19:30
  Plats Umeå stadsbibliotek

  Moa Backe Åstot debuterade 2021 med kritikerrosade "Himlabrand”. En roman om mod, släktband, kärlek - och att välja vad för slags liv du vill leva. Möt författaren i ett livesänt samtal med skrivpedagog Mina Widding.

 2. Textrespons Live!

  Datum onsdag 17 mars 20:00 - 21:15
  Plats Umeå stadsbibliotek

  Under Bokveckan bjuder vi på en annorlunda upplevelse. Modiga skribenter delar med sig av ännu outgivna texter - och får respons live inför publik av en skrivpedagog.

 1. 2021-03-10 19:00 till 20:00.
  10 mars onsdag
  Plats Umeå stadsbibliotek Online
  Datum 19:00 – 20:00