Bokcirkel online - Inlandet

27 maj måndag 2019
2019-02-18 till 2019-05-27.
Plats Vindelns bibliotek

Välkommen att delta i Vindelns biblioteks bokcirkel online på Bokcirklar.se.

15 april – 31 maj läser och diskuterar vi Inlandet av Elin Willows. 20 maj-31 maj kommer författaren Elin Willows själv att delta i cirkeln för att svara på frågor om boken. Välkommen!

Bokcirkelns upplägg:
Bokcirklandet sker på Bokcirklar.se. För att gå med i cirkeln behöver du registrera dig på Bokcirklar.se. Sök sedan "Inlandet" i sökrutan. Då hittar du bokcirkeln i träfflistan (det står Vindelns bibliotek före boktiteln). Klicka på "Gå med i bokcirkel" Klart!

Vi läser boken under sex veckor. Varje måndag släpps en eller flera samtalsfrågor som vi sedan diskuterar kommande vecka. De inledande frågorna är bara början på veckans samtal för att komma igång. Självklart är det en öppen diskussion där deltagarna bestämmer innehållet.

Det går bra att ansluta till cirkeln när som helst under läsperioden.

Boken finns att låna i olika format på biblioteket; vanlig bok, ljudbok eller e-bok.

För mer information, kontakta Åza Sjöstam, Vindelns bibliotek: aza.sjostam@vindeln.se.

Bokcirkeln är en del i satsningen Stärkta bibliotek i Vindeln.