Blues för en katt

2019-09-08 till 2019-09-08.
Plats Umeå stadsbibliotek
Kostnad: Gratis

En föreställning med mycket musik, filosofiska funderingar, orimliga rim och en del akrobatik.

En tvär och vresig gubbe lever ensam i skogen, med sina munspel och sina minnen. En stor koffert innehåller allt han behöver, notblad, kaffetermos och en röd fluga.

Det var länge sedan gubben använde den röda flugan, det var på den tiden då han turnerade land och rike runt och förtrollade publiken med sin musik. Men numera vill gubben vara ifred och inte bli störd.

Men  så…..en morgon är alla saker utplockade ur gubbens koffert och däri ligger istället en gammal luggsliten katt….Nu är det slut på lugnet!

Nu börjar en kringlig och krånglig historia om vikten av att ha en vän !

Målgrupp: Barn från 5 år

Medverkande: Divanteatern

Umeå Stadsbibliotek, Sagorummet, Väven plan 4
Föreställningen är gratis men biljett krävs. Biljetter släpps klockan 10.00 onsdag 5 september 2019 i kulturreceptionen på plan 3 i Väven.
Frågor? Kontakta kulturreceptionen 090-16 33 00.

Arrangör: Umeå Kommun