Bebisträffar

Kostnad: Gratis
Information:

Anmälan behövs

Mysiga träffar för er som har bebisar i åldern 6-10 månader.

Bibliotekarierna Anna och Ulrika läser och visar färgglada pekböcker varvat med sånger och ramsor för bebisarna. Vi är en liten grupp som träffas.

Anmälan till holmsundsbiblioteket@umea.se eller tel: 090-16 35 86. Anmälan öppnar två veckor innan varje träff. Antalet platser är begränsat, så om du har anmält dig och inte kan komma vill vi att du meddelar det så att någon annan kan få platsen.

Tisdagarna 4, 11, 18 och 25 oktober kl. 9.00-9.30 i Programrummet, Holmsunds bibliotek.

Bebisträffarna är en del av projektet Språkstart.

Bokstart med stöd av Kulturrådet

Mer för de yngsta

1. Bokstart i Umeå

Biblioteken erbjuder roliga och språkutvecklande aktiviteter för dig tillsammans med din bebis.

2. För barn 0-3 år

Här hittar du nya böcker för de yngsta barnen, och temalistor med lästips. Läs också om bibliotekens arbete med bokstart, språkstart och babybokprat.