Bebismåleri med musik

Kostnad: Gratis
Information:

Föranmälan behövs

En rolig målarstund till musik för ditt barn mellan 8-16 månader.

Färgerna är gjorda för att kunna ätas och är fria från mjölk, ägg och nötter och kommer fördelas på varje målande par och vi jobbar både på golv och vid bord vid en egen station. Ombyte eller oömma kläder rekommenderas!

Begränsat antal deltagare är 4 bebisar med en medföljande förälder. För att vi ska kunna hålla avstånd till varandra kommer målaraktiviteten att utföras med förälder och inte i grupp med de andra barnen.

Föranmälan till Holmsunds bibliotek.  Lämna gärna utförliga kontaktuppgifter med telefonnummer så att vi enkelt kan nå er.

Eftersom deltagarantalet är begränsat vill vi att ni som anmält er meddelar om ni inte har möjlighet att delta. Om det blir fullbokat går det bra att ställa sig i kö, så kontaktar vi er om det blir lediga platser. Vid stort intresse kan det eventuellt bli fler tillfällen.