Oknyttsförvaltningen

08 april fredag 2022
13 april onsdag 2022
2022-04-08 till 2022-04-13.
Plats Grubbebiblioteket (även på andra bibliotek)
Kostnad: Gratis

Har ni varit med om oförklarliga saker? Har vantar och sockar försvunnit spårlöst, hörs det snarkningar från ventilationen eller har ni hittat underliga spår i sandlådan?

Allt detta är tecken på att ni kan ha ett oknyttsproblem. Hör då genast av er till kommunens Oknyttsförvaltning så sänder vi genast ut en auktoriserad inspektör utrustad med avancerad undersökningsutrustning.

Personal och barn informeras om oknyttens natur och historik. Sedan genomför vi tillsammans en grundlig besiktning av lokalerna efter närvaro av exempelvis småknytt, tomtar, troll. Vi utfärdar ett besiktningsbevis och upprättar en handlingsplan med förslag på ytterligare aktiviteter efter besöket så att ni kan fortsätta arbetet med att uppnå en god oknyttsrelation också efter vårt besök.

Medverkande: Love Ersare, Skuggteatern

Rekommenderad ålder: 3 - 6 år

8/4 Grubbebiblioteket
Begränsat antal platser, hämta gratisbiljetter en vecka före.

12/4 Sävarbiblioteket
Begränsat antal platser, gratisbiljetter bokas på 090-164060 eller savar.bibliotek@umea.se.

13/4 Hörnefors bibliotek
Begränsat antal platser, gratisbiljetter kan hämtas på biblioteket eller bokas på 0930-291 96 eller horneforsbiblioteket@umea.se.

Bild: Frida Allberg