Barnlördag: Ziggy och Isprinsessan

2019-11-09 till 2019-11-09.
Plats Nordmalings bibliotek
Kostnad: Gratis

Välkomna till Profilteaterns 80-talsinspirerade föreställning!

Tioåriga Ziggy bor tillsammans med mamma, pappa och sin storasyster Lula. Farsan röker och samlar kastanjer, mamman reser i jobbet mest hela tiden. Storasyster Lula tränar, pluggar och stör sig
på Ziggy som lyssnar på the Cure och kollar på James Bond-filmer. En dag ramlar filmkaraktären Isprinsessan ut ur teven och in i Ziggys rum och liv. De blir vänner och tillsammans försöker de lista ut hur de ska få ordning på familjen. Men varför är Isprinsessan så förbluffande lik farsan?

Vad kan 80-talets populärkultur säga om en ganska typisk och tilltufsad familj av idag? Med videoprojektioner, musik, humor och fantasi bjuds vi på en livsbejakande berättelse.

Ålder: För barn från 11 år.

Fri entré mot inträdesbiljett. Biljetter hämtas/bokas på Nordmalings bibliotek tidigast 28 oktober. 0930-141 75, biblioteket@nordmaling.se.