Barnens Littfors på Vindelns bibliotek

2021-10-16 till 2021-10-16.
Plats Vindelns bibliotek
Kostnad: Fri entré men biljett behövs, hämta på Vindelns bibliotek

Alla 3-6-åringar är välkomna med en vuxen till sagodans. Vi har också flera andra aktiviteter i anslutning.

Under Vindelälvens litteraturfestival bjuder Vindelns bibliotek på sagodans. Det blir också nyinvigning av barnavdelningen, sagostund, fiskjakt och mycket annat.

Sagodansen är för barn 3-6 år samt en vuxen per sällskap. Endast föranmälan då platserna är begränsade. Välj mellan två tillfällen och hämta gratisbiljett på Vindelns bibliotek.

Datum och tid: lördag 16 oktober klockan 10.00-11.30 och 13.00-14.30.

Plats: Vindelns bibliotek

Arrangör: Littfors och Vindelns bibliotek i samarbete med Folkuniversitetet.

Om Littfors:

Logga Littfors

Littfors - Vindelälvens litteraturfestival är en festival som sträcker sig från Ammarnäs till Vindeln och inom biosfärområdet Vindelälven-Juhttátahkka.

Det är en festival som bygger på samarbete mellan olika orter och kommuner, bibliotek, studieförbund, projekt, föreningar och företag.

Festivalen 2021 har temat "Lust och Nöd". För mer information om programmet och arrangörerna, se littfors.se.