Aja Lund: Jag är en samlare, jag vill ha mer! OBS! FLYTTAT!

bokomslag Arrangemang

Arrangemanget har redan varit

24 oktober lördag 2020
2020-10-24 till 2020-10-24.
Plats Umeå stadsbibliotek
Kostnad: Biljetter 60 kronor i Kulturreceptionen, plan 3 samt via www.tickster.com

FLYTTAT! På grund av sjukdom har författarsamtalet med Aja Lund blivit flyttat till den 21 november klockan 14.00. Alla med biljett har fått ett mail med information. För dig som inte hunnit köpa biljett, ingen fara, det går bara fint att göra det. Kom ihåg att det gäller för den 21 november istället.

Aja Lund, fotograf, författare och fembarnsmamma, startade och driver livsstils- och byggnadsvårdsbutiken Lundagård i Jakobstad, Österbotten. I debutboken Jag är en samlare, jag vill ha mer! tar Aja Lund avstamp i barndomens lilla österbottniska by Markby.

I Markby startade hennes samlande. 30 år senare gör hon en bok av sin resa genom livet som samlare. I boken möter vi över 20 säregna samlare som delar med sig av sina livsberättelser och visar sina samlingar. Att vara samlare handlar om mycket mer än saker! Det är jakt och spänning, kaos och kontroll, njutning och passion, rivaler och kamrater, kunskap och eskapism, nätverk och handel, terapi och fantasi!

Städa inte bort din historia, spara och återanvänd. Ting är viktiga lärare och historiebärare.

OBS! Missa inte den fina fotoutställningen med bilder ur boken som visas på Bokcafé Pilgatan.

Låna boken