1. Boka digitalhjälp

Holmsunds bibliotek erbjuder hjälp med frågor som rör dator, internet, surfplattor, mobiltelefoner, bibliotekets e-tjänster och annat digitalt.

2. Snabblån

Nordmalings bibliotek inför snabblån!

3. Nya tidskrifter

Nytt för i år på Holmsunds bibliotek är Antik & auktion, Populär historia, Språktidningen, Stickat & sånt, Bamse för de yngsta och Kalle Ankas pocket.

4. Nya tidskrifter

Fyra nya tidskrifter på Obbola bibliotek: Aktiv träning, Forskning & framsteg, Lantliv och Mobil.

5. Sommarsalong

Lokala konstutövare bjuds in att delta med sina alster på sommarens konstsalong på Holmsunds bibliotek under juli och augusti.

6. Världens bibliotek

På Världens bibliotek finns gratis e-böcker och e-ljudböcker på arabiska, bosniska, kroatiska, persiska, turkiska, somaliska och tigrinska.

7. Fjärrlånsförändring

Från och med nu kan du själv beställa fjärrlån av böcker som inte finns i vår bibliotekskatalog.

8. Obbolaelevernas favoritböcker

Under vårterminen 2019 har eleverna på Obbolaskolan tipsat om sina favoritböcker i biblioteket. Här hittar du deras bästa tips!

9. Använd Kompiskortet på Umeås bibliotek

Biblioteken i Umeå kommun är anslutna till Kompiskortet. Det innebär att du med Kompiskort går två personer till priset av en på alla bibliotekens vuxenprogram.