Nyheter

På den här sidan hittar du alla nyheter samlade. Senaste nytt från alla bibliotek och om själva webbplatsen.

1. Begränsad service på Umeås bibliotek

Stadsbiblioteket och de övriga folkbiblioteken i Umeå kommun är öppna. Tills vidare stänger de senast klockan 18.00 på vardagar, och är helt stängda på lördagar och söndagar.

2. Sommar på Obbola bibliotek

Under sommaren blir det en del ändringar bland annat när det gäller öppettider, lånetider och reservationer.

3. Sommarutmaning

Anta utmaningen från Holmsunds bibliotek och vinn en bok och biobiljetter!

4. Sommarlån

Från och med den 31 maj kan du få längre lånetid på böcker och annat som du lånar hos oss.

5. Träna språk med U-talk

Nu kan du som har ett bibliotekskort i Umeåregionen använda tjänsten U-talk, som innehåller kurser i mer än 140 språk.

6. Digital konstutställning

Nordmalings bibliotek i samarbete med Norsjös bibliotek presenterar stolt en digital konstutställning.

7. Vindelns bibliotek och coronaviruset

Vi vill uppmana till korta besök om du kommer till våra bibliotek. Besök inte biblioteket om du har symtom och tänk på att hålla avstånd till andra besökare och personal i biblioteket. Använd gärna andra alternativ som våra digitala tjänster eller "boken kommer".

8. Biblioteksklubben

Biblioteksklubb på Holmsunds bibliotek för dig som är 10-13 år. De första träffarna blir online.

Visa fler