Logga in

Läs mer om hur du gör för att logga in på Minabibliotek.se.

Inloggningsuppgifter

Logga in med personnummer eller bibliotekskortsnummer och sedan den fyrsiffriga pin-kod som du valt till ditt bibliotekskort.

Du kan också logga in med ditt användarnamn om du har valt ett sådant, och ett lösenord som du i så fall också har valt samtidigt.

Glömt dina uppgifter?

Har du glömt dina inloggningsuppgifter eller har något problem med din inloggning så får du gärna höra av dig till ditt bibliotek, eller till oss på webbredaktionen

Du kan också besöka något av våra bibliotek för att få hjälp. Ta då med legitimation eller bibliotekskort.

Ny användare

Om det är första gången du loggar in ska du använda ditt personnummer eller numret på ditt bibliotekskort tillsammans med din pin-kod. Med dessa uppgifter kan du sedan alltid logga in.

Nytt bibliotekskort

Om du redan har ett konto på Minabibliotek men har fått ett nytt bibliotekskort ska du först logga in på ditt konto med personnummer och pin-kod, så uppdateras ditt konto automatiskt med det nya kortet.

Vid problem

Om du inte kan logga in som vanligt, prova gärna att använda en annan webbläsare. Du kan också prova på en annan dator, platta eller mobiltelefon. Du är också välkommen att höra av dig till oss på Minabibliotek eller besöka något av våra bibliotek.

Så här gör du

Här kan du se en kort video där vi förklarar hur du gör för att logga in.

Läs mer

 1. Användarkonto på Minabibliotek

  Alla som har bibliotekskort hos Umeåregionens folkbibliotek kan logga in här. Du kommer åt bibliotekets digitala tjänster och kan sköta dina lån på ett enkelt sätt.

 2. Skaffa bibliotekskort

  Från och med det år då du fyller sex år kan du få ett bibliotekskort. Det är gratis.

 3. Alla bibliotek

  Biblioteken, kontakt, öppettider, adresser och annan användbar information.

 4. Webbredaktionen

  Det är vi som jobbar med webbplatsen du befinner dig på. Du kan fråga oss om det mesta som rör Minabibliotek, dess innehåll och tjänster.