Sagostund på umesamiska och svenska

Var med på sagoklubben från Umeå stadsbibliotek, via din dator, surfplatta eller mobiltelefon. I de här filmerna är det sagor på umesamiska och svenska. Skoj för barn från två-tre år och uppåt. Tillsammans med sina viktiga vuxna.

Teckning av räv Illustration: Jögge Sundqvist
När vi inte kan träffas som vanligt vill vi bjuda på några filmade program istället. Kom med, titta och lyssna på Sagoklubben från Umeå stadsbibliotek.

I det här två filmerna får du höra Sophia Rehnfjell läsa och berätta sagor på umesamiska och svenska. Dels läser hon Hela fina jag av Hanna Albrektson. Dels läser och berättar hon om Trulssa som har ett eget träd, och sagan om sajverna.

Bäst av allt, du kan titta, lyssna och sjunga när du vill och hur många gånger du vill.

Sagostund på umesamiska och svenska

Skrivet av: Minabiblioteks redaktion den 4 maj 2021