Lucka 7: Martina Haag

Författaren och skådespelaren Martina Haag tipsar i vår julkalender om tre bra filmer att se under julledigheten.

När Martina Haag besökte Umeå stadsbibliotek i november 2011 för att berätta om sitt författarskap gav hon oss några filmtips.

Inslag: Anna Sahlén, Minabibliotek.se

1. Muriel's wedding

Undertitel: Muriels bröllop
    Engelska Svenska Norska Danska Finska
    Publiceringsår: 2008
    Klassifikation: Engelsk film och tv
    Finns som: DVD
  2. Underbar och älskad av alla

Svenska Norska Danska Engelska
    Publiceringsår: 2007
    Klassifikation: Svensk film och tv
    Finns som: DVD

Julkalendern 2011

Skrivet av: Anna Sahlén

December och dags för en julkalender på Minabibliotek.se. I år blir det 24 tips från kända och okända människor. Här kan du se alla luckorna.

Känner sig hemma i Norrland

Skrivet av: Anna Östman

I hennes utgivning finns ett antal krönikesamlingar och numera även flera romaner. Martina Haag har tidigare också jobbat som skådespelare och krönikör. Senaste romanen heter Glada hälsningar från Missångerträsk.

Minabibliotek-TV: Martina Haag

Skrivet av: Anna Sahlén

Författaren och skådespelaren Martina Haag besökte stadsbiblioteket i Umeå den 24 november. I det här klippet berättar hon om sin roman Glada hälsningar från Missångerträsk och läser ett stycker ur boken.

Skrivet av: Anna Sahlén den 7 december 2011