De bästa deckarna som e-böcker

Dagens Nyheters Lotta Olsson listade under våren 2015 sina 100 bästa deckare. I semestertider brukar det bli ordentligt utplockat på bibliotekens deckarhyllor. Men våra e-böcker finns alltid tillgängliga, hur många som än lånar.

Vi har många av Lotta Olssons 100 bästa deckare som e-böcker, så passa på att sätta igång att läsa på din mobil eller surfplatta och låna ett par riktigt bra deckare i sommar.

Har du inte lånat e-böcker från biblioteket förut kan du komma och få hjälp att komma igång. Fyll i formuläret för att boka tid.

Du kan också läsa om hur man gör.

Du som inte gillar deckare, men vill låna andra e-böcker, kan leta vidare på den här sidan.

Bild: Bonitas/Bigstock

"Jag skulle kunna läsa upp och ner i en trapets"

Skrivet av: Anna Sahlén

I Dagens nyheter tipsar Lotta Olsson om böcker, framför allt deckare och barn- och ungdomslitteratur. 2015 fick hennes lista över de 100 bästa deckarna genom tiderna stor uppmärksamhet.

Skrivet av: Minabiblioteks redaktion den 15 juni 2015