Adventskalendrar från förr

Har du saknat en adventskalender på Minabibliotek.se i år? Här kan du öppna flera luckor om dagen i våra tidigare kalendrar.

För dig som saknar en adventskalender på Minabibliotek.se i år, har vi samlat alla våra tidigare kalendrar här. Du hittar våra klassiska videoklipps-kalendrar och rebusen från förra året som fortfarande går att lösa om du vill. Svaret står allra längst ned på den sidan.

Rebuskalendern 2012 - vinnarna!

Skrivet av: Anna Östman

Med 2012 år adventskalender erbjöd vi mental motion i form av en rebus. Nu har vi hunnit läsa igenom alla era svar och dragit fem vinnare bland de rätta.

Julkalendern 2011

Skrivet av: ADM\annsah02

December och dags för en julkalender på Minabibliotek.se. I år blir det 24 tips från kända och okända människor. Här kan du se alla luckorna.

Julklippskalender 2009

Skrivet av: Anna Sahlén

Adventsstjärnorna tindrar i fönstren och det lackar mot jul. Lucköppningarnas tid är här och Minabibliotek.se hänger med. Det blir ett videoklipp om dagen ända fram till julafton.

Julkalendern – en tradition med anor

Skrivet av: Örjan Westberg

Från ett till tjugofyra – det är dags att börja räkna ner dagarna till jul. Hur gör man det bättre än med hjälp av en julkalender?

Jul i bilderböcker

Skrivet av: Åsa Zetterström

Vad kan vara mysigare än att ta en paus i julfirandet, sätta sig i en lugn vrå och läsa tillsammans. Minabibliotek tipsar om några godbitar för de yngsta.

Julhälsning från böckernas värld

Skrivet av: Anna Holmström Degerman

I böckernas värld finns en hel del julskildringar. Vi bjuder på några litterära hälsningar från Harald Blåtand, Gösta Berling och Ulf Lundells Cosmo.

Skrivet av: Anna Östman den 10 december 2013