Ändrade öppettider på bibliotek i sommar

Flera av biblioteken i Umeåregionen ändrar sina öppettider i sommar. Några håller stängt i perioder. Här hittar ni övergripande information. För aktuella tider, se bibliotekens respektive sidor.

1. Sommaröppet Mariehemsbiblioteket

Vi har ändrade öppettider från 14 juni och under nästan hela juli månad har vi stängt. Under stängningen är också bokinkastet stängt.

2. Grubbebiblioteket håller stängt i sommar

Under sommaren kommer Grubbebiblioteket att få ett nytt golv och ny färg på väggarna. Biblioteket kommer därför att hålla stängt från 4 juni till och med 27 augusti.

1. Bokbussens sommarturlista

Välkommen att besöka Bokbussen under sommaren! Här kan du se 2017 års datum och tider för våra sommarhållplatser.

2. Alla bibliotek

Biblioteken, deras öppettider, adresser, kontaktuppgifter och annan användbar information.

Puffbild: Anna Sahlén

Taggar: