Sommarboken skattjakt på Ålidhem

Måndag 28 juni kör vi igång Ålidhemsbibliotekets alldeles egna skattjakt. Leta rätt på skattkistan och vinn en bok!

en  svart och silver låda med sommarboken skriven på locket Umeå Kommun
För vem? För dig som är mellan 8 och 12 år.

När? Skattjakten pågår under 28 juni till 9 juli, eller så länge böckerna räcker.

Hur? Koordinater läggs ut här på Minabibliotek och Ålidhemsbibliotekets instagramkonto. Använd koordinaterna för att hitta skattkistan som finns någonstans ute i det vilda. Ta en selfie med det du hittar i skattkistan, kom till Ålidhemsbiblioteket och visa fotot för att hämta ditt pris. OBS! Skattjakten sker på egen hand.

Här kan du läsa om hur du söker efter en plats genom att ange koordinater

Har du frågor om sommaraktiviteterna? Kontakta oss som jobbar på Ålidhemsbiblioteket, på telefon: 090-16 48 98 eller e-post: alidhemsbiblioteket@umea.se.

Vill du veta mer om Sommarboken? Kolla in sommarbokens hemsida.

Se våra öppettider

1. Ålidhemsbiblioteket

Ålidhemsbiblioteket är ett kombinerat folk- och skolbibliotek som ligger i Ålidhems Kultur- och resurscentrum. Här finns även Ålidhemsskolan, samt Ålidhems fritidsgård.

Flera aktiviteter

1. Fototävling - Min sommarbild

Skrivet av: Craig McDonald

Välkommen att delta i Ålidhemsbibliotekets fototävling ”Min sommarbild” som pågår mellan 14 juni-22 augusti. Alla får delta oavsett ålder. Somrigaste bilden belönas med ett pris!

1. Skapa spel i Roblox

Datum tisdag 27 juli 13:00 - 15:00
    Plats Ålidhemsbiblioteket

Gillar du att spela Roblox? Då kanske du också är nyfiken på hur du bygger en egen bana i Roblox.

2. Skapa spel i Roblox

Datum onsdag 28 juli 13:00 - 15:00