Snöhögens hemlighet

Någon har grävt ner en död gris i en snöhög. Leo, Henke, Myggan och Aron misstänker snus-Evert och smyger hem till honom. En bok för dig som gillar svårlösta fall.

Leo springer ut i skogen med Rambo, Efter ett tag hittar hunden något konstigt i en snöhög, det ser ut som en naken man. Leo berättar det för Henke, Myggan och Aron, men först tror de inte på honom. Det visar sig att det bara är en död gris.

Några dagar senare är det en tomteparad, då får de veta lite om snus-Evert. Det kan vara han som har lämnat grisen i skogen. De går hem till honom och börjar snoka runt medan Aron står vakt vid ett fönster.

De blir upptäckta

Myggan ser att det verkligen är rätt synd om snus-Everts djur. Plötsligt ramlar Henke ner från hinken han står på och snus-Evert får syn på Aron. Det blir ett väldigt ståhej men till slut kommer Rambo och biter snus-Evert i benet.

Om du gillar deckare med svårlösta fall ska du läsa den här boken. Den är inte svårläst men inte för lätt. Själv gillade jag Snöhögens hemlighet och ger den en stark fyra av fem.

Fotoalbumet

Av: Trenter, Laura Tipsat av: Tina

Jag valde Fotoalbumet för att den såg bra ut och för att författaren skriver bra böcker.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Nemo Eriksson den 17 april 2016