Sch! #3 Om bokcirklar

I tredje avsnittet av vår podcast "Sch!" pratar Minabiblioteks Anna Sahlén bokcirklar med Vicky Uhlander och Annika Eriksson. Inspiration både till dig som är med i en bokcirkel eller som skulle vilja vara det.

Vi pratar om vad biblioteken har att erbjuda när det gäller bokcirklar. Många av våra bibliotek arrangerar bok- och läsecirklar av olika slag. Vi berättar om Umeåregionens bokcirkelkassar som kan lånas på alla bibliotek och ger tips på teman och upplägg för bokcirklar. Vi berättar också om en del personliga erfarenheter av bokcirklar, hur de kan se ut och vad de kan ge i form av insikter om andra människor och läsupplevelser.

Här nedanför kan du lyssna på sändningen direkt på sidan. Om du ser en grå ruta och inte kan spela filen hittar du vår podcast här. Att du inte kan lyssna på den beror förmodligen på att din webbläsare är i en äldre version än vad som krävs.

Något är fel med den här delen av sidan.

Bokcirkelkassar

Skrivet av: Minabiblioteks redaktion

Är du med i en bokcirkel eller vill starta en? Ibland kan det vara svårt att få ihop böcker att läsa tillsammans i en bokcirkel och det är inte helt lätt att samsas om en bok. Därför erbjuder vi bokcirkelkassar.

Sch! #1 Skrämmande litteratur

Skrivet av: ADM\annsah02

Det blir mycket fokus på postapokalyptiska skildringar och svensk skräck för både stora och små i första avsnittet av Umeåregionens bibliotekspodd.

Sch! #2 Böcker med sprängkraft

Skrivet av: ADM\annsah02

I andra avsnittet av vår poddcast "Sch!" tipsar Cecilia Flodström Darvish-Jany om banbrytande böcker som förtjänar uppmärksamhet.

Målgrupp:

Ämnesord

Skrivet av: ADM\annsah02 den 24 mars 2016