Prylbanta

Öppna skåp och lådor. Det finns inga rätt eller fel, huvudsaken är att du kommer igång, tycker personerna bakom bloggen Minimalisterna.

Av: Byström, Elisabeth
Språk: Svenska
Publiceringsår: 2017
Låna

Elisabeth Byström och Johan Ernfors driver sedan några år tillbaka bloggen Minimalisterna. På bloggen har vi fått följa med på deras resa mot ett liv med färre prylar och därmed mer frihet i vardagen. Nu har paret skrivit en bok om sitt minimalistiska levnadssätt.

Mer än bara prylar

Boken inleds med en genomgång av minimalism och prylbantning. Det finns inga rätt eller fel, huvudsaken är att du kommer igång. Det finns rensningspotential bland prylar, åtaganden, intressen och relationer. Genom att rensa inom dessa områden frigör du tid och energi till att ägna dig åt det som är meningsfullt på riktigt.

Minska behovet av utrymme

Jag rekommenderar boken till alla som någon gång har ansett sig behöva flytta till ett större boende eller upplevt ett behov av fler praktiska förvaringslösningar för att kunna hålla ordning hemma. Författarna vrider och vänder på dessa behov. Behöver du verkligen mer förvaringsutrymme? Eller kan du rensa ut överflödiga saker hemma och därmed drastiskt minska din boendekostnad, genom att inte flytta?

Besök författarnas blogg på www.minimalisterna.se. De finns även på Instagram.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Jenny Sandells den 27 december 2017