Biblioteken

Hitta ditt bibliotek, aktuella öppettider och information om servicen vi erbjuder. Läs mer om att skriva ut och kopiera, tillgänglighet och bokinkast med mera.

 1. Alla bibliotek

  Biblioteken, kontakt, öppettider, adresser och annan användbar information.

 2. Boken kommer

  Tycker du om att läsa men har svårt att ta dig till biblioteket? Då kan boken komma hem till dig!

 3. Service på biblioteken

  Här finns en sammanställning av den service som erbjuds på våra olika bibliotek, som att kopiera, boka ett grupprum eller använda trådlöst internet.

 4. Tyck till

  Berätta för oss om du saknar något på Minabibliotek, om något är svårt att hitta, eller något du tycker är extra bra. Du kan även tycka till om ditt bibliotek.

 5. Bibliotek med bokinkast

  Bibliotek som erbjuder bokinkast finns i alla sex kommuner. Här ser du var ditt närmaste bokinkast finns.

 6. Meröppna bibliotek

  Några av biblioteken i regionen är så kallade meröppna bibliotek. Det betyder att de ger tillträde för besökare även utanför bemannade öppettider.

Aktuellt från biblioteken

 1. Ålidhemsbibliotekets decemberkalender

  Mellan 1–23 december kommer Ålidhemsbiblioteket att ha en kalender där du som följer oss på instagram -@alidhemsbiblioteket - har möjlighet att få en bok om du utför dagens lucköppning.

 2. Bibliotekskort via webben

  Nu kan nya låntagare skaffa ett tillfälligt bibliotekskort genom att fylla i ett formulär på Minabibliotek. Du behöver ha ett svenskt personnummer och vara 16 år eller äldre.

 3. Justerad hållplats Fäbodåkern

  På grund av olycksrisk justeras Biblioteksbussens hållplats i Fäbodåkern. Bussen kommer istället att stå i infarten mot Bäcksjön.

Visa fler