Ordskattjakt: skicka in din dikt

I sommar kan du gå på ordskattjakt! På Umeå stadsbiblioteks barnavdelning, på Biblioteksbussen och på bibliotekens pop up-cykel kan du leta efter ord. Använd orden till en dikt eller diktrad.

Sommarboken på Umeå stadsbibliotek och Biblioteksbussen ordnar ordskattjakt. Massor med ord finns att hitta där, eller på bibliotekens pop up-cykel. Samla så många ord du vill och skriv en dikt, eller en diktrad.

Skicka in din dikt här.

Rutor med en liten röd stjärna efter måste du skriva i.

Skriv in och skicka din dikt eller diktrad

(!) Förklaring

Du måste be en förälder eller vårdnadshavare om lov att lämna ut ditt namn och din epost eller mobilnummer (om du är under 18 år). Be hen att skriva sin e-postadress eller sitt telefonnummer. Då godkänner hen att vi sparar ditt namn och din e-postadress eller telefonnummer tills vi har skickat boktipsen till dig.

Lämna dikten på annat sätt

Du kan också lämna din dikt eller diktrad på plan 4 på stadsbiblioteket, i Biblioteksbussen eller vid pop up-cykeln.

1. Sommarboken på Umeå stadsbibliotek & Biblioteksbussen

Datum fredag 10 juli 10:00 - 18:00 (flera tillfällen)
      Plats Umeå stadsbibliotek (även på andra bibliotek)

Är du mellan 7 och 12 år? Gillar du att läsa och lyssna på böcker, lösa utmaningar, pyssla och skriva? Då är sommarboken på Umeå stadsbibliotek och biblioteksbussen något för dig.