One piece

En manga-serie fylld med äventyr, otänkbara världar, strider och inte minst - helt underbara karaktärer.

Jag har läst en manga-serie som heter One Piece. Den är skriven av en japansk författare vid namn Eiichiro Oda. Böckerna handlar om Monkey D. Luffy och hans piratgäng. De ger sig ut på de mäktiga haven, trots alla faror som följer, för att finna One Piece och uppnå sina drömmar. Serien är fylld med äventyr, otänkbara världar, strider och först och främst helt underbara karaktärer.

Levande karaktärer

Jag personligen är ett oerhört stort fan av denna serie, mycket tack vare karaktärerna. Oda har lyckats balansera karaktärerna på ett oerhört bra sätt. Karaktärerna utvecklas och växer allt eftersom historien fortgår.

Karaktärerna har många positiva sidor men även brister och svagheter. Som alltid är jag oerhört svag för berättelser med mycket känslor och där huvudkaraktären är genuint god och kärleksfull. Jag har många gånger skrattat, gråtit och till och med jublat tack vare denna serie.

Många vill inte läsa One Piece för att den är så lång. Trots det upprepas saker hemskt sällan. Böckerna är utan tvekan värda att läsa. Jag rekommenderar dem till manga- och anime-entusiaster, både ungdomar och vuxna. Är du intresserad av äventyrsfyllda, känslosamma, roliga, actionfyllda och hjärtfyllda böcker bör du absolut ge dig på dessa.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Linneá Lind den 28 maj 2019