On borrowed time

Bibliotekarien Lindsey Norris är tillbaka med ännu ett nytt mysterium. Den här gången försvinner hennes bror Jack.

En dag dyker helt plötsligt Lindseys bror Jack upp i biblioteket. Sedan försvinner han också, men istället så ligger det en okänd död man i rummet. Lindsey kallar på polisen men vill inte nämna att hennes bror var där.

Senare på kvällen blir Jack kidnappad av en exotisk kvinna. Nu måste Lindsey försöka ta reda på vem som kan ha kidnappat hennes bror utan att informera polisen.

Beundrare till undsättning

Till sin hjälp har hon sina två beundrare Mike Sullivan och Robbie Vine. Rivaliteten mellan dessa två herrar gör det väl inte alltid lättare för Lindsey. Givetvis så slutar allt väl och kanske kan Lindsey bestämma sig för vem av herrarna hon ska välja.

Recept och guide ingår

Det är som vanligt en mycket trivsam och charmig, men ändå spännande deckare. Boken avslutas som vanligt både med recept samt en läsguide till den klassiker som Lindseys "crafternooner", det vill säga läsecirkel = handarbetsgrupp läser.

Rekommenderas, men den som inte har läst de tidigare böckerna bör läsa dem först. Du hittar fler tips om böckerna i samma serie här till höger.

Books can be deceiving

Av: McKinlay, Jenn Tipsat av: Aina Gustavsson

Att svara på svåra referensfrågor är det mest spännande i tillvaron för bibliotekarien Lindsey Norris. Det vill säga, ända tills ett mord sker i hennes nya hemstad.

Book, line, and sinker

Av: McKinlay, Jenn Tipsat av: Aina Gustavsson

Ett nytt Library lover's mystery. Lindsey Norris, bibliotekschef i Briar creek, är tillbaka med ett nytt mord att lösa.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Aina Gustavsson den 5 juni 2015