Om oss

Minabibliotek är Umeåregionens bibliotekswebb. Här har vi samlat bibliotekens digitala tjänster.

Utöver bibliotekens digitala tjänster. hittar du information om verksamheten och läsinspiration i olika former. Här kan du också se vad som händer på våra bibliotek och vilken service vi erbjuder.

Biblioteken har egna sidor som du hittar under Biblioteken i menyn. Där kan du se öppettider, adresser och telefonnummer, kartor och annat som kan vara bra att känna till.

Minabibliotek görs av redaktion tillsammans med medarbetare på våra bibliotek.

Umeåregionens bibliotekssamarbete består av folkbiblioteken i Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Umeå, Vindeln och Vännäs.

1. Kontakt

Det finns flera sätt att höra av sig till biblioteken och till oss som jobbar med Minabibliotek.

2. Biblioteken

Biblioteken, deras öppettider, adresser, kontaktuppgifter och annan användbar information.