Nyheter

 1. Hälsning från biblioteket

  Bjurholms bibliotek håller fortsatt öppet. I den här filmen berättar Ulrica Lidström om läget, och tipsar om några nya, bra böcker för barn.

 2. Boken kommer i Vindeln

  Sitter du hemma, undviker offentliga miljöer, är sjuk, eller av annan anledning inte kan komma till Vindelns bibliotek? Vi fixar så att böckerna kommer till dig.

 3. Högst fem besökare på Biblioteksbussen

  För att minska risken för smittspridning gäller nu särskilda umgängesformer i biblioteksbussen. Högst fem besökare i taget får vistas inne i bussen. Och precis som i trafiken gäller det att hålla avståndet.

 4. Golvarbete på Umeå stadsbibliotek

  Från och med onsdag 25 mars och åtminstone till mitten av april slipas och ytbehandlas vissa av stadsbibliotekets golv. Störande ljud och lukt, tillfällig flytt av informationsdiskar samt viss begränsning av service och tillgång till entréer kan förekomma.

 5. Inställda arrangemang i Umeå kommun

  Folkbiblioteken är öppna och biblioteksbussen rullar enligt turlistan. Däremot är alla program och aktiviteter på Umeå stadsbibliotek, Väven, närbiblioteken och biblioteksbussen inställda från och med 23 mars till och med 31 maj.

 6. Låna TV-spel

  Nu kan du låna TV-spel på Holmsunds bibliotek! Vi har spel till Playstation 4 och Xbox One.

 7. Boka digitalhjälp

  Holmsunds bibliotek erbjuder hjälp med frågor som rör dator, internet, surfplattor, mobiltelefoner, bibliotekets e-tjänster och annat digitalt.

 8. Snabblån

  Nordmalings bibliotek inför snabblån!

 9. Nya tidskrifter

  Nytt för i år på Holmsunds bibliotek är Antik & auktion, Populär historia, Språktidningen, Stickat & sånt, Bamse för de yngsta och Kalle Ankas pocket.

 10. Nya tidskrifter

  Fyra nya tidskrifter på Obbola bibliotek: Aktiv träning, Forskning & framsteg, Lantliv och Mobil.

 11. Sommarsalong

  Lokala konstutövare bjuds in att delta med sina alster på sommarens konstsalong på Holmsunds bibliotek under juli och augusti.

Visa fler