1. Sommarsalong

Lokala konstutövare bjuds in att delta med sina alster på sommarens konstsalong på Holmsunds bibliotek under juli och augusti.

2. Pyssellådor på biblioteket

Tycker du om att pyssla? På Holmsunds bibliotek har vi pyssellådor som du kan låna och använda på biblioteket.

3. Världens bibliotek

På Världens bibliotek finns gratis e-böcker och e-ljudböcker på arabiska, bosniska, kroatiska, persiska, turkiska, somaliska och tigrinska.

4. Fjärrlånsförändring

Från och med nu kan du själv beställa fjärrlån av böcker som inte finns i vår bibliotekskatalog.

5. Obbolaelevernas favoritböcker

Under vårterminen 2019 har eleverna på Obbolaskolan tipsat om sina favoritböcker i biblioteket. Här hittar du deras bästa tips!

6. Använd Kompiskortet på Umeås bibliotek

Biblioteken i Umeå kommun är anslutna till Kompiskortet. Det innebär att du med Kompiskort går två personer till priset av en på alla bibliotekens vuxenprogram.

7. Allas barnbarn

Holmsund och Obbola växer och behöver fler Allas barnbarn-läsare! Flera förskoleavdelningar i Holmsund och Obbola får varje vecka besök av en pensionär från Allas barnbarnrörelsen som läser högt för en grupp barn.

8. Meröppet!

Gå på biblioteket fast det är stängt. Vännäsby bibliotek startar med meröppet.