1. Fel på bokbussen - inställda turer

På grund av tekniska problem med bokbussen kommer vi endast att åka till Ansmark ikväll, kl 16.30 - 17.00. Våra besök i Sörmjöle och Stöcke måste tyvärr ställas in.

2. Vindelns bibliotek ändrar öppettider

Från och med 4 september 2017 kommer Vindelns bibliotek att ha öppet måndagar 11.00-16.00 och stängt fredagar. Övriga öppettider är oförändrade.

3. Årets svenska bilderbok utsedd

Djur som ingen sett utom vi av Ulf Stark och Linda Bondestam fick Snöbollen, priset för årets svenska bilderbok, 2017.

4. Ändrade turer för Bokbussen

Umeå växer. Detta gäller även Bokbussens upptagningsområde. För att möta denna utveckling kommer Bokbussen att få ett nytt körschema från och med hösten 2017 .

5. Vill du ställa ut?

På biblioteken i Umeå kommun, och i kulturhuset Väven, kan du få ställa ut sådant som du har skapat.