1. Försäljning av böcker

Nu säljer Obbola bibliotek gallrade böcker, passa på att fynda! Det finns böcker för både vuxna och barn att köpa.

2. Fjärrlånsförändring

Från och med nu kan du själv beställa fjärrlån av böcker som inte finns i vår bibliotekskatalog.

3. Obbolaelevernas favoritböcker

Under våren kommer eleverna på Obbolaskolan att tipsa om sina favoritböcker i biblioteket. Här hittar du deras bästa tips!

4. Tyck till om Biblioteksbussen

Hur var ditt senaste besök på Biblioteksbussen? Har du någon minut över får du gärna berätta om det för oss.

5. Använd Kompiskortet på Umeås bibliotek

Biblioteken i Umeå kommun är anslutna till Kompiskortet. Det innebär att du med Kompiskort går två personer till priset av en på alla bibliotekens vuxenprogram.

6. Äppelhylla på Obbolabiblioteket

På Äppelhyllan finns medier för barn med någon form av funktionsnedsättning. Nu har Obbola bibliotek fått en egen äppelhylla.

7. Tyck till om biblioteket

Hur var ditt senaste besök på biblioteket? Har du någon minut över får du gärna berätta om det för oss.

8. Tyck till om Biblioteksbussen

9. Ny version av Biblio

Använder du ljudboksappen Biblio? Nu finns det en ny förbättrad version att ladda ner.

10. Världens bibliotek

På Världens bibliotek finns gratis e-böcker och e-ljudböcker på arabiska, bosniska, kroatiska, persiska, somaliska och tigrinska.

11. Allas barnbarn

Holmsund och Obbola växer och behöver fler Allas barnbarn-läsare! Flera förskoleavdelningar i Holmsund och Obbola får varje vecka besök av en pensionär från Allas barnbarnrörelsen som läser högt för en grupp barn.