1. Bjurholms digitalhjälp

Bjurholms digitalhjälp finns på biblioteket och har flera olika aktiviteter som ska locka till att du blir mer digital.

2. Två e-lån per vecka

Biblioteken ökar nu möjligheten att låna e-böcker och e-ljudböcker, samt strömma film.

3. Boka bokpåse och mycket mer

Robertsfors, Bygdeå och Ånäsets bibliotek erbjuder "take away" för dig som vill undvika att gå in på biblioteket.

4. Boken kommer i Umeå

Nu kan du som bor i Umeå kommun och tillhör en riskgrupp i samband med corona-virus få böcker från biblioteken utan att besöka oss.

5. Boken kommer i Vindeln

Sitter du hemma, undviker offentliga miljöer, är sjuk, eller av annan anledning inte kan komma till Vindelns bibliotek? Vi fixar så att böckerna kommer till dig.

6. Hälsning från biblioteket

Bjurholms bibliotek håller fortsatt öppet. I den här filmen berättar Ulrica Lidström om läget, och tipsar om några nya, bra böcker för barn.

7. Högst fem besökare på biblioteksbussen

För att minska risken för smittspridning gäller nu särskilda umgängesformer i biblioteksbussen. Högst fem besökare i taget får vistas inne i bussen. Och precis som i trafiken gäller det att hålla avståndet.

8. Bokstart

Nordmalings bibliotek är en del av den nationella satsningen Bokstart.

9. Låna TV-spel

Nu kan du låna TV-spel på Holmsunds bibliotek! Vi har spel till Playstation 4 och Xbox One.

10. Boka digitalhjälp

Holmsunds bibliotek erbjuder hjälp med frågor som rör dator, internet, surfplattor, mobiltelefoner, bibliotekets e-tjänster och annat digitalt.

Visa fler