Nyheter

På den här sidan hittar du alla nyheter samlade. Senaste nytt från alla bibliotek och om själva webbplatsen.

1. Meröppet på Tegsbiblioteket

Nu har Meröppet äntligen kört igång på Tegsbiblioteket! Kom förbi så visar vi dig hur du enkelt kan få tillgång till biblioteket mellan klockan 06.00 - 22.00 måndag till söndag, året runt.

2. Digitalhjälp på Tegsbiblioteket

Boka tid med en bibliotekarie om du till exempel vill komma igång med e-böcker och e-ljudböcker, läsa tidningar digitalt i Pressreader eller skapa ett konto på minabibliotek.se och lära dig reservera böcker.

3. Bokcirkel för unga

Gillar du att läsa och vill prata med andra om det du har läst? Är du mellan 13-16 år? Var med i Holmsundsbibliotekets bokcirkel för unga!

4. Nytt nyhetsbrev

Bjurholms bibliotek har börjat med ett nyhetsbrev för att enklare nå ut med information.

5. Take away från barnavdelningen

Du kan få hjälp att plocka ihop en påse med barnböcker, både som privatperson och på förskola. Hämta på flera bibliotek i Umeå kommun och på biblioteksbussen.

6. Bokstart

Nordmalings bibliotek är en del av den nationella satsningen Bokstart.

Visa fler