Ny webb

Den 14 december bytte vi till en ny webb. I vissa webbläsare har sidan inte sett ut som den ska och vi har också haft andra problem, till exempel med hastigheten. Vi hoppas på att allt sådant snart ska vara löst.

Bild på en webb som packas upp.
Bild: Chris_Elwell, Bigstock. Montage av Minabibliotek.

Vi har skapat en ny webbplats. Innehållet anpassar sig nu efter storleken på din skärm på ett bättre sätt. Men det gör också att utseendet och upplägget till viss del är annorlunda jämfört med vår gamla webb. Vi hoppas trots det att du ska känna igen dig och hitta det du söker.

Hantera lån och logga in

Funktionerna för att hantera dina lån hittar du precis som tidigare under Mina sidor när du loggat in på webbplatsen. Du kan logga in med med samma uppgifter som tidigare. Du kan också logga in med numret på ditt bibliotekskort och din pinkod. 

I vissa webbläsare har Minabibliotek inte sett ut som den ska. Så har det till exempel varit i Internet explorer på arbetsplatser inom Umeå kommun, även på vissa bibliotek. Om sidan ser konstig ut, prova gärna en annan webbläsare, till exempel Chrome. 

Ta hjälp av A-Ö och sökfältet

Ta gärna hjälp av vår A-Ö-lista som finns längst upp på sidan och i sidfoten, där du också hittar andra användbara länkar. Sökrutan kan också användas för att söka i innehållet på webbplatsen. 

Vi tar gärna emot dina synpunkter och besvarar frågor om du har några. Det går också bra att rapportera in fel till oss. Försök förklara så ingående du kan vad som inte fungerar, och skriv gärna vilken webbläsare du använder och om det handlar om dator, mobil eller någon annan plattform. 

Och är det något du saknar eller inte hittar får du också gärna säga till. Kontakta redaktionen för Minabibliotek: redaktion@minabibliotek.se

Vad tycker du?

  1. Tyck till

    Är det något du saknar på Minabibliotek? Är det något som är svårt att hitta? Är det något du tycker är bra? Fyll i formuläret och skicka in.

Skrivet av: Anna Sahlén den 14 december 2016