M-Magasin

En ny tidskrift med Amelia Adamo som utgivare. Den vänder sig till mogna, nyfikna kvinnor som befinner sig i en ny livsfas och är intresserade av allt som är livsberikande.

M står för Mappies, Mature Affluent Pioneering People eller mogen attraktiv pionjär person. Tidskriften vänder sig till kvinnor 50+, som har utflugna barn, är intresserade av nytt jobb, nya relationer, ekonomi, hälsa och resor.
 
Ambitionen är att läsaren ska bli upplyst, upplyft och uppdaterad. Tidskriften saknar helt recept. Läsarna förväntas ha tillräckligt av sådant. Layouten och innehållet är tilltalande. I mitt tycke den mest läsvärda av ameliatidskrifterna, men det beror  kanske på att jag är rätt målgrupp med mina 50+.
 
I varje nummer lottas det ut olika saker, som skivor, böcker, filmer, kläder, smink och tekniska prylar. Tävlingarna finns också ultlagda på webbsajten, vilken jag tycker är ett plus. Där kan du också skriva om ett eget projekt, om något som intresserar dig. Det kan vara om ditt barnbarn, om dina odlarmödor eller om ditt nya jobb. Det blir som din egen blogg.
 
Amelia Adamo är själv alltid modell på varje omslag, inspirerad av Liza Marklunds bokomslag.
 
Närversionen hittar du här: http://www.m-magasin.se/

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Kristina Andersson den 18 juni 2007