Lyssna på Ungpodden

Podden för dig som älskar ungdomslitteratur. Så presenteras Ungpodden som produceras av Helsingborgs bibliotek. Udda personligheter, revolution och författarsamarbete är teman för några av de senaste avsnitten.

Biblioteket i Helsingborg har en podd för alla som älskar ungdomslitteratur - Ungpodden. Ungdomsbibliotekarien Martin håller i den men ofta har han hjälp av ungdomar.

Avsnitten kan ha olika teman, de pratar om alla möjliga genrer och naturligtvis bjuder de på en massa bra boktips. Ibland intervjuar de någon författare.

Lyssna på ungpodden

Du kan hitta ungpodden där poddar finns. Till exempel på Podomatic.

Andra poddar

En annan podd är Dynamopodden, från ungdomsavdelningen på Göteborgs stadsbibliotek. Deh kan handla om ungdomsböcker, spel, serier och mycket annat. Du kan lyssna på Dynamopodden på Spotify

Nordmalings bibliotek har en podd. I ett avsnitt kan du höra en intervju med Joakim som har youtube-kanalen Joakims comic center. Du kan lyssna på samtalet på Anchor.

Tipsa om poddar

Har du tips på någon podd om böcker, film, serier eller spel för ungdomar? Mejla gärna till oss så kan vi lägga ut och tipsa vidare här. Skriv till: redaktion@minabibliotek.se.

Målgrupp:

Ämnesord

Skrivet av: Åsa Zetterström den 2 november 2021