Livrädd

När en utredning kryper in under skinnet på den unga polisen Lacey Flint blir det nästan för spännande.

Av: Bolton, Sharon J
Språk: Svenska
Publiceringsår: 2013
Låna

I Cambridge har flera unga kvinnor på kort tid begått självmord på spektakulära sätt. Kriminalassistent Lacey Flint reser dit för att förutsättningslöst undersöka om det är mer än bara ett sammanträffande. Hon ska låtsas vara en av studenterna och endast psykiatern Evi Oliver vet att Lacey är polis.

Verkliga mardrömmar

Kvinnorna som tagit livet av sig har alla varit sköra och vackra, ofta med en tidigare historia av psykisk ohälsa. Ganska snart efter att Lacey kommit till Cambridge blir hon utsatt för en obehaglig nollning och börjar drömma otäckt verkliga mardrömmar.  Är det bara hennes egna hjärnspöken eller är det något annat ondskefullt som pågår?

Livrädd är den andra deckaren med Lacey Flint och nästan lite för spännande. Det är en mörkare version av Dorothy Sayers Kamratfesten som passar dig som gillar författare som Val McDermid och Elizabeth Hand, eller dig som vill läsa en bok som är svår att lägga ifrån sig. S.J. Bolton är en mästare på att skapa välskrivna intriger och bygga upp en skräckfylld spänning.

Våra texter

 1. Kamratfesten

  Tips Av: Sayers, Dorothy L Tipsat av: Anna Sahlén

  Någon skickar obscena brev och allvarliga hotelser till ett kvinnligt college i Oxford.

 2. Hard light

  Tips Av: Hand, Elizabeth Tipsat av: Anna Sahlén

  Cass Neary stöter på uråldriga artefakter och ett mörkt arv efter 1960-talets frigjorda brittiska film- och musikscen.

 3. Härligt otäckt eller bara för mycket?

  Artikel Skrivet av: Sonja Viklund

  När förvandlas kittlingen till ett rivjärn mot oskyddad hud? Det tipsas inte helhjärtat om böckerna i denna text. Istället kommer en liten varning. Läs dem på egen risk.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Anna Sahlén den 14 mars 2017