Sändningar av arrangemang

Här visas de arrangemang som biblioteken direktsänder.


Sändningen kan ses längst upp på sidan vid aktuell tidpunkt. 

Ladda om sidan

Sändningen läggs ut en stund innan arrangemanget börjar sändas. Om den inte dyker upp automatiskt vid sändningens starttid, prova att ladda om sidan. Det gör du genom att klicka på symbolen som föreställer en pil i cirkel som brukar finnas intill webbläsarens adressfält, eller på tangenterna (Ctrl+ R) eller (Shift+F5) om du sitter vid en dator med tangentbord.

Textning

Direktsändningar textas inte. Inspelade sändningar textas. Det sker med hjälp av en automatisk tjänst. Vissa ord, särskilt egennamn och ortsnamn, kan därför bli fel. Vi försöker rätta till textningarna efterhand. 

Inspelade sändningar

Tidigare sändningar hittar du på sidan Inspelade arrangemang

Se mer

 1. Inspelade arrangemang

  Här samlar vi arrangemang som spelats på något av Umeåregionens bibliotek och som vi fått tillåtelse att visa även efter inspelningstillfället.

Kommande sändningar

 1. Elin Anna Labba – Far inte till havet

  Arrangemang
  Datum tisdag 27 augusti 14:00 - 15:00
  Plats Umeå stadsbibliotek

  Ett författarsantal med Augustprisvinnaren Elin Anna Labbas, som med sin romandebut "Far inte till havet" bygger på berättelser om samiska byar som dränktes under 1900-talets stora vattenkraftsepok i norra Sverige.

 2. Lunchpoesi på Grubbe

  Arrangemang
  Datum onsdag 13 november 12:00 - 13:00
  Plats Grubbebiblioteket

  Välkommen att ta del av lunchpoesi på Grubbebiblioteket med Linnea Scherlund, Björn Nilsson och Hanna Karolina Schimmer!