Läsbingo för sommarlovet

Personalen på biblioteken i Robertsfors bjuder som vanligt på ett läsbingo för dig som har sommarlov. Utmana dig själv och se hur många rutor du kan kryssa i innan skolan börjar igen.

Ett rutnät, fem gånger fem rutor, med olika beskrivningar i. Ovanför står texten jag har läst 15 minuter. Bild: Robertsfors bibliotek

Bor du i Robertsfors?

Varför inte läsa 15 minuter vid en osthyvel? Eller med fötterna på huvudkudden? Årets läsbingo har bland annat inslag av Pippi Långstrump och platser i Robertsfors kommun.

biblioteken i Robertsfors kommun kan du hämta ett bingo-formulär och fylla i under sommaren. Lämna sedan din ikryssade bingobricka senast 25 augusti så kan du vinna fina bokpriser.

Och vi andra kan ju som sagt utmana oss själva. Eller en kompis.

Fler utmaningar

  1. Troll(eri)bingo

    Skrivet av: Malin Granberg

    Läsning, filmer, pyssel och fakta - ett bingo för hela familjen. Hur många rutor kan du kryssa för innan sommaren är slut? Bestäm en rolig belöning för den som får flest kryss. Jordgubbar eller glass kanske, eller varför inte en utflykt.

  2. Hungerspelen-quiz

    Skrivet av: Minabiblioteks redaktion

    En ny, fjärde bok om Hungerspelen av Suzanne Collins är här. Den handlar om en ung kille som heter Snow. Vad vet du om Hungerspelen? Tävla och ta chansen till ett eget exemplar av Balladen om sångfåglar och ormar.

Målgrupp:

Ämnesord

Skrivet av: Minabiblioteks redaktion den 1 juni 2020