Kråkans otroliga liftarsemester

När kråkan var en liten unge försvann han från sin mamma och pappa. Kråkan och hans bästa vän Ebba bestämmer sig för att lifta mot norska gränsen för att leta reda på Kråkans föräldrar. Resan blir ett äventyr där vad som helst kan hända!

Först går det jättebra att lifta, men snart kommer Kråkan och Ebba på att alla bilar längs vägarna faktiskt inte ska mot Norge. Vilken tur att kråkan är så bra på att snacka!
 
Under vägen lyckas han bli kompis med både dansband och norrmän, men om det inte varit för en kvinna med sportbil och klackskor hade de verkligen hamnat i trubbel. Allt detta är sådant som kan hända på en liftarsemester, men kommer de att lyckas hitta kråkans föräldrar?
 
Kråkans otroliga liftarsemester är en rolig och tokig berättelse om en kråka och en flicka. Kråkans galna påhitt fick mig att skratta högt många gånger! Boken passar bra att läsa högt.
 

Legenden om kapten Kråkas tänder

Av: Colfer, Eoin Tipsat av: Annika Winning

Martin älskar att skrämma sina småbröder med ruskiga historier, och de älskar att bli skrämda. Men ibland kan det bli lite väl mycker av det goda.

Målgrupp:

Ämnesord

Tipsat av: Karolina Nyström den 10 februari 2009