Juliga e-böcker för flera åldrar

Lyssna på eller läs några av de jultitlar som finns på biblioteket. Här finns romaner, deckare, kapitelböcker, kalenderböcker, bilderböcker och pekböcker.

E-ljudböcker för vuxna

E-ljudböcker för barn

E-böcker för barn

E-böcker för vuxna

Våra texter

 1. Feelgood i juletid

  Skrivet av: Åsa Grubbström

  Vi tipsar om mysiga, läsvärda romaner om relationer med vänner, släkt och kärlekspartners - i små byar och i storstaden. En och annan fyrfota vän finns också med.

 2. Tips från en julälskare

  Skrivet av: Helen Forsberg

  Helen Forsberg på Robertsfors bibliotek älskar att frossa i böcker om pyssel och bakning, njuter av julmusik och filmer, läser julböcker för både vuxna och barn. Här bjuder hon på sina bästa tips för att komma i julstämning.

 3. Tv-kalendrar att låna

  Skrivet av: Minabiblioteks redaktion

  "Trolltider – legenden om bergatrollet" heter julkalendern som visas på SVT i år. Vill du se andra, äldre julkalendrar, finns det jättemånga att låna på biblioteket.

 4. Ett kapitel om dagen

  Skrivet av: Minabiblioteks redaktion

  Läs en kalenderbok tillsammans i advent. Istället för att öppna en lucka läser ni ett kapitel om dagen fram till och med julafton. Mysigt, spännande och roligt.

 5. Mina bästa julböcker

  Skrivet av: Helen Forsberg

  För julälskaren Helen Forsberg är romaner viktiga för att komma i stämning. Både ond, bråd död och gulliga historier fungerar, så länge de utspelar sig i vintertid.

Målgrupp:

Ämnesord

Skrivet av: Anna Sahlén den 2 december 2021