Information om corona: Vindelns bibliotek

Information angående förebyggande åtgärder mot smittspridning av coronaviruset (Covid-19) på Vindelns bibliotek:

Jordglob med munskydd och coronavirus. Bild: Pixabay.com

• Vindelns bibliotek är öppet för allmänheten under ordinarie öppettider. Även filialbiblioteken har öppet ordinarie tider.

• För att minska smittspridning till riskgrupper har vi begränsat tillgången till biblioteket för elever under skoltid. Efter skoltid gäller samma regler för elever som för allmänheten. Förskolor hänvisas till bokade tider mellan kl 08.00-11.00 måndag-fredag.

• Besökare som inte vill använda bibliotekets huvudentré hänvisas till Meröppet-ingången via skolgården. Det går bra att lämna böcker i bibliotekets bokinkast.

• Boken kommer: För personer som undviker offentliga miljöer, är sjuk, eller av annan anledning inte kan komma till Vindelns bibliotek kan vi ordna bokleverans. Kontakta oss på telefon 0933-14093 eller mejla till huvudbiblioteket@vindeln.se.

• Vindelns bibliotek ställer in alla publika arrangemang tillsvidare.

• Personalen på Vindelns bibliotek är extra noga med sin handhygien och vistas inte i biblioteket vid minsta sjukdomssymtom. Vi uppmanar alla besökare att göra detsamma.

• Ytorna kring självbetjäningsautomaten, publika datorn och informationsdisken, samt dörrhandtag rengörs dagligen.

• Avstånd ska hållas till andra besökare och personal i biblioteket.

Uppdaterad information om biblioteken och coronaviruset hittar du genom att klicka här.

1. Biblioteken och coronaviruset

Skrivet av: Anna Sahlén

Biblioteken håller öppet men kolla gärna öppettiderna här på webbplatsen. Är du sjuk, välj att besöka oss en annan dag.